Essential Beard szérum a szakáll sűrűségéért 50ml

Ez a speciális szérum az Essential Beard termékcsaládtól, a sűrűbb szakállért és a szakállban lévő üres foltok eltüntetésére lett kifejlesztve. Ricinusolaj tartalmának köszönhetően tökéletesen stimulálja a sűrűbb bajusz és szakáll növekedését.

6 500 Ft
xxxxx311
Hozzáadom a kívánságlistához
Leírás

Essential Beard szérum a szakáll sűrűségéért 50ml

  • Ez a sűrűsítő szérum speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy eltüntesse a szakállban lévő foltokat.
  • A bőr hidratálása folyamán, az aktív anyagok és a vitaminok, táplálják a bőrt és a szőrtüszőket.
  • A ricinusolajat tartalmazó szérum bizonyíthatóan pozitívan hat a szőrtüszőkre, ezáltal is stimulálja a sűrűbb szakáll növekedését.
  • Mindezen kívül a ricinusolaj pozitívan hat az egészséges arcbőrre, amit intenzíven hidratál, és ezért a problémás, aknés és száraz bőrre is kiváló.
  • Ez a speciális szérum az Essential Beard termékcsaládtól, serkenti az arcszőrzet növekedését és eltünteti a szakállban lévő üres foltokat.
  • Olaszországban gyártva.

Használata: Vigyél fel egy adag szérumot azokra az üres területekre, ahol szeretnéd, hogy  sűrűbb legyen a szakállad. Alaposan masszírozd be és várj, amíg az arcod tökéletesen beszívja a szérumot. Lefekvés előtt vagy reggel arctisztítás után, a legmegfelelőbb használni, ha már fel lett  kenve az arcszőrzet mentes bőrfelületre, akkor azokat a részeket már ne érje víz. Használd hetente 2x - 3x.

Termék részletei

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés