Elegance Temporary Hair & Beard Color, Haj- és Szakáll színező Fekete 120 ml

Az Elegance USA professzionális fodrász márkától, fekete színű haj- és szakáll színező nem tartalmaz káros ammóniát vagy peroxidot, és rendkívül gyengéd a bőrrel. Ideális termék a szakálla vagy a haj egyenetlen színének lefedésére vagy a szakállban lévő foltok kitöltésére, így a szakállnak teljes és sűrű vizuális hatása lesz.

7 900 Ft
Nincs készleten
xxxxx736
Notify me when available
Márka:
Hozzáadom a kívánságlistához
Leírás

Elegance Temporary Hair & Beard Color, Haj- és Szakáll színező Fekete  120 ml

  • Az Elegance USA professzionális fodrász márkától, fekete színű haj- és szakáll színező
  • színező nem tartalmaz káros ammóniát vagy peroxidot, és rendkívül gyengéd a bőrrel.
  • Ideális termék a szakáll vagy a haj egyenetlen színének lefedésére vagy a szakállban lévő üres helyek kitöltésére, így teljes és sűrű szakáll vizuális hatása lesz.
  • A színezőt egyenesen az arcbőrre is fel lehet vinni, mindenféle higitás nélkül, a dús arcszőrzetet vizuális elérése érdekében. Az arcbőrt és az arcszőrzetet is beszínezi.
  • A színezőt fokozatosan ki lehet mosni haj- és / vagy szakáll sampon segítségével. 
  • Ideális professzionális használatra barber shop-ok, szalonok vagy fodrászatok részére. 
  • Ez a haj- és szakáll színező 5-7 napig tart, utána fokozatosan kopik ki.

Haszálat: Vidd fel a színezőt közvetlenül a száraz bőrre és hajra vagy szakállra, amit színezni szeretnél. A színező tartóssága függ a bőröd tónusától, a haj vagy szakáll színétől, amit színezni szeretnél és természetsen a színező színétől, amit használsz. Minnél sötétebb a színező, annál tovább fog tartani. Minimum 5 percig és maximum 20 percig hagyd hatni a színezőt. Azután alaposan mosd ki vízzel a színezőt a hajból vagy a szakállból. Ne használj sampont legalább 24 óráig rögtön a színezés után.  

Ingredients:  Víz, Polyquaternium-37, Ásványi Olaj, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Polysorbate-20, Alap Barna 16, Alap Kék 99, Alap Barna 17, Alap Narancssárga 31, HC Kék 15.

Termék részletei
A márkáról
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés