Olló

Matakki egy angol márka, ami a világ legjobb minőségű ollóit gyárta barbereknek és fodrászoknak. Több díjat nyert, mint a legjobb ügyfélszolgálat, a legjobb közösségi média és a legjobb professzionális eszközök.

Matakki székhelye Hullban, Észak-Angliában van, ahol a legszebb ollókat tervezi, amiket a világ valaha látott. Ezeknek az ollóknak a terveit elküldi a gondosan kiválasztott japán gyáraknak, ahol a legkiválóbb japán acélból, kézművesek dolgozzák ki őket, akik folytatják apjuk és családjuk hagyományát, akik az ősi időkben kézzel készítették a szamuráj kardokat.

Ez az oka, amiért a Matakki ollók a kivételes minőségükről a legismertebbek. Mindegyik olló körülbelül 120 különböző gyártási szakaszon megy keresztül, a nyers acél kezdeti ellenőrzésétől kezdve a kiegyensúlyozás, beállítás és polírozás végső szakaszáig. A japán kézművesek büszkesége, szenvedélye és elkötelezettsége prémium Matakki ollóvá válik, amiből a szó szoros értelmében sugárzik a minőség. Ezért nem fél a Matakki cég attól, hogy élethosszig tartó garanciát vállaljon ollóira - a világ egyetlen olló gyártója.

A Matakki meg vannak győződve arról, hogy egyetlen más olló és fodrászszerszám-gyártó cég sem rendelkezik ugyanolyan szeretettel az ollók iránt, mint a Matakki. Ez végső soron tükröződik a hatalmas számú hamis Matakki ollókkal a piacon, vagy a Matakki olló tervezésének másolásával más gyártóktól és márkáktól, de ezek a termékek nem érik el az eredeti Matakki ollók minőségét.

1-31 / 31 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés