Téged keresünk!

Van tapasztalatod az e-kereskedelemben, online marketingben, közösségi médiával kapcsolatban, tudod mi az a tartalommarketing vagy értesz a grafikához és videó szerkesztéshez, esetleg ismered az összes fontos influencer-t?

 

Nincs tapasztalatod, de szereted a tökéletesen megcsinált frizurát, szakállat vagy szeretsz kísérletezni különféle borotválkozási kiegészítőkkel és borotvákkal

 

Nincs tapasztalatod, de követed a legfrissebb trendeket a férfi kozmetikumok terén. Tudod, hogy mit jelent, amikor benne vagy a férfiak divatvilágában, érdekelnek a férfiaknak szóló események és hírek?

 

Tökéletes a helyesírásod és szeretsz érdekes cikkeket írni a férfiakat érdeklő dolgokról és témákkal kapcsolatban? Megfelelően tudsz kommunikálni, különböző emberekkel és nem tartasz chat-elni az ügyfelekkel és beszállítókkal a világ minden tájáról?

 

Beszélsz angolul és el akarsz jutni Prágában, Budapesten, Londonban, Bolonyában, Firenzében vagy Bukarestben tartandó konferenciákra és kiállításokra?

 

Nincs tapasztalatod, de látod magad a lejjebb leírt sorokban és beszélsz magyarul vagy románul?

 

Akkor Téged keresünk! 

Csatlakozz egy fiatal, dinamikus és lelkes csapathoz! Vegyél részt egy olyan nemzetközi márka felépítésében, ahol a legjobb minőségű férfi kozmetikumok és a gentleman-ek életmódjához szükséges kiegészítők kiskereskedelmi rendszerét építjük fel.

  

Küld el az önéletrajzodat az info@begentleman.hu címre, röviden írj magadról, mi érdekel, mik az erősségeid, milyen tudást és képességeket hozol a csapatunkba. Lelkes embereket és szakértelmet keresünk. És ha meghívunk az állásinterjúra, azt nem hagyod el üres kézzel.
:)

 

 

 

 

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés