Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

Férfi divatikonok: férfiak, akik az öltözködésükkel meghatározták, ahogy mi öltözködünk

Megosztva a1 évek előtt 652
Férfi divatikonok: férfiak, akik az öltözködésükkel meghatározták, ahogy mi öltözködünk

Mindannyiunknak különböző stílusa van. Egyesek a hivatalos eleganciát részesítik előnyben, mások a sportosat, esetleg a kényelmes ruházatot vagy az alkalmi stílust kedvelik. Azt, amit minden nap felveszel, az a személyiségedtől és attól is függ, hogy mit szeretsz. A divat számos lehetőséget kínál. Szinte nincs is szabálya, és pontosan ahhoz igazíthatod a stílusodat, ami neked a legmegfelelőbb és amiben jól érzed magad.

De néha mindannyiunknak szüksége van valamilyen inspirációra. Esetleg valakire, aki segítséget nyújt neked az öltözködésben, vagy tanácsot ad arra, hogy hogyan párosíts egy pólót a nadrággal, ha randizol, a munkahelyen vagy csak ha kimész a városban. Mutatunk néhány olyan férfit Neked, akik tudják, hogyan kell megfelelően öltözködni, és akikhez mindig fordulhatsz ötletszerzés képpen, ha nem tudod, mit vegyél fel.

 

Ryan Reynolds

Nagyon sok cikket találsz a legjobban öltözött férfiakról az interneten. Az elmúlt öt évben Ryan Reynolds színész, mindig megjelent rajtuk, mi ezen egyáltalán nem lepődünk meg.

Ryan minden társadalmi eseményen jólöltözött. Előnyben részesíti a hivatalos stílust, amit nem különösen bonyolít túl. Ellenkezőleg. Ruháinak alapja az egyszerűség.

A közismert színészek ruhatárát általában egy, vagy két semleges szín kombinációja jellemzi. Gyakran láthatjuk fekete, barna, bézs vagy fehér színben.

 

 

Ryan Gosling

A listánk második Ryan-ja, Ryan Gosling. Ő szintén közismert színész, ám kissé eltérő stílussal, mint Reynolds-é. Ryan Gosling inkább a vintage stílusú, modern megjelenésű kombinációt részesíti előnyben. A fényképeken leggyakrabban érdekes színek kombinációjában viseli.

Sok divatszakértő szerint Ryan képviseli a modern Paul Newman-t - klasszikus, elegancia, ugyanakkor valami olyasmi, amit csak ő képes adni az egész megjelenéséhez.

  

 

John Legend

A tehetséges énekes minőségi és márkás darabokat visel. Amiket az show-kban vagy a különböző rendezvényeken láthatjuk rajta, elegáns ruháit testre szabják neki. Noha John szereti az eleganciát, gyakran párosítja az alkalomhoz. Szereti a sportos cipőket vagy más nem kifejezetten elegáns stílusú cipőket viselni az öltönyeihez.

Amik az énekes ruháiról jól ismertek, azok elsősorban a színek. Ő nem fél többféle, színes darabot kombinálni. Ha szereted ezt a fajta stílust, nézz meg néhány fotót John Legend-ról, és inspirálodj az ő öltözködési szokásai szerint. A divat határozottan bátor.

 

 

Harry Styles

Ki gondolta volna, hogy egy tinédzser sztár, egy fiú bandából olyan emberré válik, aki divat trendeket állít fel? És még azok közül is a legjobbakat? Valószínűleg senki sem. Harryt azonban nem csak az a tény lepte meg, hogy az utóbbi években az egész világon inspirálta a férfiakat. Hanem a saját ízlése is.

Van akiknek ez túl sok az extravaganciából, de a divatszakembereknek és szakértőknek ő az egyik legjobban öltözött férfi a színpadon. Akár tetszik, akár nem, azt el kell ismerni, hogy ő tudja, hogy hogyan kell ezt csinálni. Tehát, ha a szokatlanságot, az érdeklődést és a különböző minták és színek kombinációját részesíted előnyben, akkor Harry határozottan tud inspirálni.

 

 

Timothée Chalamet

Általános szabály, hogy a fiatal színészek vagy énekesek sokkal kevésbé félnek a divattól, mint az idősebbek. Ezért van arra lehetőségünk, hogy izgalmas és érdekes ruhákban látjuk őket, amelyekben nagyon jól néznek ki.

Harry mellett, erre nagyon jó példa a fiatal színész, Timothée Chalamet, aki a vörös szőnyegen vagány ruha kombinációkban jelenik meg. A klasszikus öltönyt mindig színes nyakkendő, nadrág vagy ing egészíti ki. Más kiegészítőt nem is visel, mint például egy övet.

 

 

Keanu Reeves

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb színésze, Keanu Reeves, ő az a férfi, aki szereti a klasszikust. Neki nincs arra szüksége, hogy felfigyeljenek rá, inkább szeret elveszni a tömegben. Azonban az elegáns és stílusos fekete ruhák választása mindkét nem figyelmét felhívja.

A társasági eseményeken elegáns öltönyben jelenik meg, de szabadnapokon teljesen átlagos és akár sportos ruházatban is lehet látni. Keanu mindenki számára egy divatikont testesít meg, aki nem akar hosszú órákat pazarolni az öltözködésre, ugyanakkor szeret jól kinézni.

 

 

David Beckham

Mi lenne a lista a híres focista David Beckham nélkül? Nagyszerű stílusának köszönhetően a világon nem csak sportolóként, hanem divatikonként is ismert. Minden rendezvényen elegáns ruhákban jelenik meg. Inkább az egyszerűséget és az egy, legfeljebb két szín kombinációját részesíti előnyben.

Az elegancia ellenére David nem fél több stílust egyesíteni és együtt kombinálni. Gyakran láthatjuk őt fényképeken, ahol sport(os)cipőt visel öltönnyel. Te is megteheted. De légy óvatos. Nem minden öltöny alkalmas az ilyen kombinációra.

 

 

Brad Pitt

Ha eddig csak öltönyben láttad ezt a színészt a fényképeken, akkor mélyebbre kell ásnod magad az interneten. Brad nemcsak az elegancia úttörőjeként ismert, hanem a sportruházatban is. Boldogan visel farmert és fehér pólót, mihez mindig sportcipőt vesz fel.

Ha Te is szereted összeváltogatni az egymástól igen eltérő ruháidat és mindennap valami mást kedvelsz, akkor nézd meg Brad ruhátárát. Gyakran visel különböző stílusú darabokat a fényképeken.

 

 

Összegzés

A divatban szinte nincs szabály. Azt hordasz, amit szeretsz. Ne félj kombinálni a kombinálhatatlant. Próbálj ki különböző variációkat, és dolgozz ki új ruhatárat magadnak. Soha nem tudhatod, lehet, hogy nem csak valami olyasmit hozol létre, amikben jól érzed magad, hanem jól is nézel ki bennük. Ha netán nincs ötleted, nyugodtan nézd meg ezeket a férfiak, hogy ők hogyan öltözködnek. Ezek olyan divatikonok, akik biztos tudnak segíteni.

Képforrások: Pinterest.com

Hasonló cikkek
Mit csinálnak a sikeres emberek a hétvégén?

Mit csinálnak a sikeres emberek a hétvégén?

618 1 évek előtt
Siker. A szó, amit olyan gyakran ismétlünk és ami nagyon sokféle jelentéssel bír. A siker, ami mindenki számára...
Nézd tovább
A történelem leghosszabb férfi frizurái

A történelem leghosszabb férfi frizurái

623 1 évek előtt
Hogy is mondjuk? A haj a fej koronája? Ez a tény nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is vonatkozik. A megfelelő...
Nézd tovább
Ezek a legszexisebb férfi tetoválások a nők szerint

Ezek a legszexisebb férfi tetoválások a nők szerint

2316 1 évek előtt
A tetoválás valami olyasmi, amiről mindenkinek eltérő véleménye van. Van akinek tetszik és van akinek nem. Ha azonban...
Nézd tovább
Hogyan kombinálj a színekkel? Ne felejtsd el ezeket a szabályokat!

Hogyan kombinálj a színekkel? Ne felejtsd el ezeket a szabályokat!

612 1 évek előtt
Azt mondják, hogy a divat játék, és a képzeletnek nincs határa. Ez igaz, de valójában van néhány fontos szabály,...
Nézd tovább
2020 nyári férfi frizurák trendjei

2020 nyári férfi frizurák trendjei

933 1 évek előtt
Elgondolkoztál már azon, hogy esetleg nyárra megváltoztasd a külsődet? Kezd a hajaddal. A férfi frizurák nyári...
Nézd tovább
7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

3752 1 évek előtt
A divat az játék, és nincs szabálya. Mindenki a saját szabályait hozza létre benne, és azt vesz fel, amit szeret. A...
Nézd tovább
Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés