Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

Ezek a legszexisebb férfi tetoválások a nők szerint

Megosztva a1 évek előtt 2314
Ezek a legszexisebb férfi tetoválások a nők szerint

 tetoválás valami olyasmi, amiről mindenkinek eltérő véleménye van. Van akinek tetszik és van akinek nem. Ha azonban szépen megcsinálják, akkor ez felkelti és vonzza a figyelmet. Az az előnye ennek a szép kiegészítőnek a testen, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll. Mind fiatalabbaknak, és mind az idősebbeknek. Több ezer minta, alakzat és forma közül, mindenki megalkothatja a sajátját. Ennek ellenére a férfiak kissé több tetoválást viselnek.

A férfiak tetoválásai főként méretükben különböznek a női tetoválásoktól. Sok férfi a nagy tetoválásokat választja, ami nem gyakran látható a nőkön. A férfiak tetoválásai ennek a cikknek a témája. Arra keressük a választ, hogy a nők szerint melyik a legszexisebb?

 

Egy, ami megkülönbözteti az egészet

Nem számít, hogy a karodon vagy a mellkasodon van egy nagy tetoválás. Sok nőnek tetszik a nagyméretű és kifejező tetoválás, amely azonnal látható és magával ragadó. Nem tűnnek el a ruha alatt és egyaránt jól mennek mind a hétköznapi és mind az alkalmi ruhákhoz.

Hogy tudd, miről beszélünk, itt egy példa. Az erős és nagy tetoválásokkal rendelkező vonzó férfiak között szerepel Adam Levine énekes és David Beckham labdarúgó. Egyikőjük sem fél a tetoválásoktól. Ellenkezőleg. Folyamatosan újakat varratnak fel.

 

A színes tetoválásokkal csak óvatosan

Az egyszerűségben van a szépség, és ez a szabály a tetoválásokra is vonatkozik. Több tanulmány szerint a fekete tetoválás a legvonzóbb és legszebb. Ellenben a színes tetoválásokkal, amik kevésbé vonzóak a nők számára.

Nem azt mondjuk, hogy ne csináltasd meg álmai színes tetoválását. Ha azt akarod, legyen meg nyugodtan. Néhány híresség ugyan így tett. Ide tartozik a Conor McGregor MMA bokszoló. Számos színes tetoválása van. Az egyik a mellkasát, a másik a karját díszíti. 

Hol a legjobb hely?

A tetoválás elhelyezése meglehetősen szubjektív dolog. Valószínű, hogy ugyan az az alakzat mindenkin másként néz ki. Amíg valaki a teljes karjára rakatja, addig más a mellkasára. Ezért nem létezik a tökéletes hely, ami mindenkinek megfelelő. És ami jól is néz ki mindenkin.

De a nők számára a legvonzóbb hely, ha a tetoválás a karon van. Itt vannak a leggyakrabban a férfiaknak a tetoválásai. Kifejezőek, azonnal láthatóak, és férfiasabbá teszik az erősebbik nemet. A teljes karon lévő tetoválásokról beszélünk. Ez a típusú tetoválás minden férfi számára nagyszerű. Számos lehetőséged van a minta kiválasztásakor is, mivel a kar sok lehetőséget nyújt. 

De ez nem csak a karokra igaz. Ettől eltekintve például a nyakon vagy a mellkason lévő tetoválások is nagyon vonzóak a gyengébbik nem számára. Általában ez mindig egy nagyobb méretű tetoválás. Próbáld meg elkerülni a virág motívumokat vagy a neveket. Az ilyen tetoválások jobban illenek a nőknek.

  

 

Minták

A tetoválás mintájának érdekesnek, hogy egyedinek kell lennie, és nem szabad tartalmaznia az exed nevét vagy arcát.

De most komolyan. Át kell gondolnod azt a mintát, ami örökké díszíteni fogja a testedet. A nőknek az tetszik, ha valami olyasmid van, amit még nem láttak más férfiakon. Ezért ötletszerzés szempontjából kerüld el a Pinterest-et vagy más közösségi hálót. Természetesen ezek az oldalak inspirálhatnak téged, de ne másold onnan a tetoválásodat. 

A geometriai minták és az egyszerűség a legnépszerűbbek a nők körében. Ezért egy nagy, elegáns mintával le tudod nyűgözni őket.

 

Ezeket biztosan ne

Vannak olyan tetoválások is, amelyek nemcsak egy nőt, hanem mindenkit elriaszthatnak. Ezért nagy ívben kerüld el őket. Ebbe beletartoznak az alacsony színvonalú és minőségű tetoválások, a közös tetoválások, az ex nevét vagy becenét megmutató tetoválások vagy az egy helyre például a karra csináltatott különböző stílusú tetoválások.

Az első benyomás fontos a nők számára, és ezekkel ezt könnyen elronthatod. 

 

Azt kérdeztük …

Annak érdekében, hogy a cikk a lehető legobjektívebb legyen, több nőt megkérdeztünk, hogy szerintük milyen a legszexisebb tetoválás a férfiakon.
Ezek a válaszok:

Személy szerint, a karokon lévő tetoválásokat szeretem legjobban, de csak a fekete-fehéret, nem a színeseket. Vagy a kar alján lévőket, a csukló és a könyök közötti részen. De azt is figyelembe kell venni, hogy mindenkinek más tetszik és mindenkinek más áll jól.” .” - Lucia

A legjobban a karomon lévő tetoválásokat szeretem  - fekete-fehér színűeket. Persze lehet apró színes részletek benne. De csak kis mértékben.” Ivet

Nagyon szeretem a maja karaktereket, a szeretteink (például gyermekek, feleségek), az állatokat és a különféle karakterek nevét. A tetoválás helye, a karokon vagy a háton a legjobb.”  - Bianka

A legjobb fekete-fehér a karokon és néhány érdekes dizájn, amiket srácok bárhol viselhetnek magukon. Hát, mellkas, nyak. A legjobb, ha a tetoválás nagy és kifejező. Nem vagyok nagy rajongója a színes vagy a kis tetoválásoknak.”  - Lenka

Nem tudom pontosan, hogy hol és milyen tetoválásokat szeretek egy pasin. Csak jól kell, hogy kinézzen rajta, ekkor a legszexisebb számomra.” Petra

  

 

Összegzés

Minden férfinak más tetoválása van. Saját preferenciáidnak megfelelően kell választanod. Ugyanakkor az ellenkező nem véleménye is inspirálhat. Lehet, hogy ezzel meggyőz Téged, hogy kissé másképp nézzen ki a tetoválásod, vagy, hogy egy teljesen másik helyre rakasd.

Képforrások: Pinterest.com

Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés