Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

2020 nyári férfi frizurák trendjei

Megosztva a1 évek előtt 932
2020 nyári férfi frizurák trendjei

Elgondolkoztál már azon, hogy esetleg nyárra megváltoztasd a külsődet? Kezd a hajaddal. A férfi frizurák nyári trendje nagyon széles 2020-ban. Minden férfi megtalálja a hozzá tökéletesen illő frizurát, függetlenül attól, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig viseli majd azt. Gyere, és nézd meg azokat a frizurákat, amelyeket kipróbálhatsz ezen a nyáron.

Buzz Cut

Buzz Cut az egyik legjobb nyári frizura. Miért? A hajad rövid, nem zavar, ha úsznol vagy sportolsz. Nem kell külön vigyázni rá, és reggel semmit sem kell csinálni vele vagy változtatni rajta. Csak annyit kell tenned, hogy kikelsz az ágyból, elvégzed a reggeli higiéniával kapcsolatos rutinodat és kezdődhet a napod.

Azonban ez a fajta frizura nem mindenkinek áll jól. A haj nagyon rövid, tehát ha eddig csak hosszabb frizurát viseltél, ezt gondold át jól vágás előtt. Először próbálj ki valami hosszabb frizurát. Viszont ha szereted a változást, de azért nem akarod teljesen leborotválni a hajadat, akkor ez a frizura a neked való.

 

Crew Cut

A Crew Cut nagyon hasonló a Buzz Cut-hoz. Ez a frizura abban különbözik az elsőtől, hogy hosszabbra van hagyva a hajad a fejed tetején. Az oldalakon azonban rövidre van vágva vagy leborotválva. Ezért ez még mindig olyan haj, hogy semmilyen módon nem kell vele igazán foglalkozni, ha úgy tetszik. Csak mosd meg és kész.

A Buzz Cut és a Crew Cut is egyaránt alkalmas ovális arcú férfiak számára. Kerek arcú férfiak nem igazán alkalmasak. Mert ez a frizura néhány extra kilót adhat az archoz.

 

 

High-and-Tight

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb férfi frizurája. Sokan, még a nagyon híres férfiak is szeretik. Ennél a frizuránál a tarkón és a fej oldalain lévő haj rövid, viszont a fejtetőn lévő rész hosszabb. De nem túl sokkal.

A számodra legmegfelelőbb hajformázó termékkel jó beállítani ezt a frizurát, különösen, ha valamilyen hivatalos vagy üzleti alkalomról van szó. Mivel ennél a frizuránál a haj még mindig viszonylag rövid, javasolt a fésűvel való beállítása. 

 

 

French Crop

A High-and-Tight stílusnak az alkategóriája, a French Crop. Ez csak azoknak a férfiaknak való, akik szeretnek kísérletezni, és nem félnek a tarkón túl rövid hajtól. A French Crop a fej tetején ugyanolyan hosszúságú, mint a High-and-Tight frizura, de szinte teljesen le van borotválva a tarkón.

A French Crop minden férfi számára alkalmas. Bármilyen arcformához tökéletesen illik, és szakállal kombinálva is nagyon jól néz ki. Felfrissíti az arcot. Ugyan úgy kell ápolni, mint a High-and-Tight frizurát.

 

 

Short Pomp

Ha kedveled a régi stílusú frizurákat, mint "Pompadour"-t,  ez lesz a neked való frizura. Ez a "könnyű" változata, ahol a haj rövidebb, ezért könnyebben beállítható. Ezenkívül a nyár folyamán, a nagy hőségben sem zavar és nem hosszabbítja meg a fürdőszobában töltött időt, amikor beállítod.

A Short Pomp frizura a hosszabb hajra összpontosít, nem csak a fej tetején, hanem az oldalakon is. Ezért alkalmas azoknak a férfiaknak, akik a hosszabb frizurákat részesítik előnyben, és el akarják kerülni a borotvált tartkót.

Ennek a frizurának az ápolása egyszerű, például wax-szal vagy hajlakkal. Mivel a frizura nem túl hosszú, akkor nem is kell túl sok hajformázó termékre rá. Csak kiegyenesítené a hajat és tönkreteheti az eredményt.

 

Kócos közép hosszú

Ahogy a neve is sugallja, ennél a frizuránál a haj hosszabb, és nincs beállítva egy bizonyos stílusra, ezért ez a frizura minden férfinél eltérő. Első pillantásra rendetlennek nézhet ki, de rá kell szánni az időt a fürdőszobában, hogy tökéletesen beállítsd.

Ez a stílus az ovális arcú és erős arccsonttal rendelkező férfiaknak a legelőnyösebb. De ha jól be van állítva, akkor is jól néz ki, ha más típusú arcod van.

Ennek a frizurának az alapja a megfelelő kezelés, amit hajszárítóval és hajformázó termékekkel érünk el. A térfogata kell, hogy legyen a hajnak, levegősnek kell lennie, ezért ne terheld feleslegesen géllel vagy lakkal. Csak is a legszükségesebb mennyiségt használj a termékből.

 

Hosszú haj

Elérkeztünk az utolsó típushoz, akik szereti a hosszabb hajot. Nyáron jó, ha csattal vagy gumival felkötöd a hajad, így nem lóg bele az arcodba és nem fog zavarni. Viszont, ha nem bánod, hagyd szabadon. Kiegészítik a személyiségedet.

Egy ilyen frizura beállítása nagyon egyszerű. A legtöbb esetben csak annyit kell tenned, hogy megmossod, majd hajszárítóval megszárítod. Ha azonban azt akarod, hogy hajad megőrizze a hajmosás utáni állapotát és térfogatát, vagy megőrizze azt a formát, amire beállítod hajmosás után, használj kevés gélt vagy más, számodra megfelelő hajformázó terméket.

Ez a fajta frizura a legjobban akkor néz ki, ha a férfi megborotválkozott. Tehát, ha arra gondolsz, hogy hagyod, hogy megnőljön a hajad, próbáld meg elkerülni a szakállnövesztést.

 

 

Összegzés

A nyári frizurák az ápolás és kezelésük egyszerűségéről szólnak. A frizurák elkészítésének nem szabad túl sok időt igénybe vennie a nyár folyamán, ugyanakkor nem is szabad, hogy zavarjon. Tehát ne félj kísérletezni a nyáron, és próbálj ki olyasmit, ami még nem volt. Megéri.

Képforrások: Pinterest.com

Hasonló cikkek
7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

3751 1 évek előtt
A divat az játék, és nincs szabálya. Mindenki a saját szabályait hozza létre benne, és azt vesz fel, amit szeret. A...
Nézd tovább
Mit gondolj át az első tetoválás előtt

Mit gondolj át az első tetoválás előtt

4243 1 évek előtt
A tetoválások nagyon népszerűek manapság. Megkülönböztetnek Téged másoktól, vonzza a figyelmet és szebbé teszi a bőröd.
Nézd tovább
Pompadour a férfi frizura

Pompadour a férfi frizura

1167 1 évek előtt
A Pompadour frizura ma nagyon népszerű a férfi körében. Nem csoda. Hiszen nem nagyon bonyolult a kezelése, mint más...
Nézd tovább
Hogyan legyél jobb partner?

Hogyan legyél jobb partner?

848 1 évek előtt
A kapcsolatok talán a legbonyolultabb dolgok az életünkben. Gyakran sok kérdést felvetnek. Ezek között szerepel, a...
Nézd tovább
Hogyan lehet lenyűgözni egy nőt az első randin

Hogyan lehet lenyűgözni egy nőt az első randin

1111 1 évek előtt
Randizni valakivel elég bonyolult dolog. Jó benyomást kelteni vagy a másik embert elbűvölni az első találkozáskor,...
Nézd tovább
Férfi frizurák trendjei 2020-ban

Férfi frizurák trendjei 2020-ban

10558 1 évek előtt
Minden év más. Mindenki más trendet hoz. Ezek között vannak a férfiak frizurái is. Nekik köszönhetően minden férfi...
Nézd tovább
Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés