Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

Megosztva a1 évek előtt 3751
7 leggyakoribb hiba, amit a férfiak öltözködés közben elkövetnek

A divat az játék, és nincs szabálya. Mindenki a saját szabályait hozza létre benne, és azt vesz fel, amit szeret. A divatban pontosan így kell viselkedni. Hordj, amit szeretsz, és amiben jól érzed magad. Másrészről, fontos tiszteletben tartani bizonyos divattal kapcsolatos szabályokat. Ha ezeket nem tartod be, semmi nem történik veled, de nem fogsz olyan jól kinézni. Milyen hibákról beszélünk?

 

Hivatalos öltöny táskával

Igen, természetesen, a hivatalos és az alkalmi ruházat közötti finom különbségek szinte eltűntek. Az egyes darabok más öltözettel párosítva is jól néznek ki. Másrészt, ez nem vonatkozik minden kombinációra.

Az egyik, a hivatalos öltöny és egy sporttáska kombinációja. Ha elmész valahova, és hivatalosan kell felöltöznöd, személyes dolgaidat tedd át egy elegáns táskába. Természetesen nem egy szatyorba. Ez a kombináció meglehetősen tapintatlan lehet, néha még kínos is bizonyos helyzetekben, és senkinek sem áll jól.

  

 

Mély nyakkivágással rendelkező pólók

Kerek nyakú, rövid ujjú pólók, megfelelő hosszúságban - takarja a köldököt - rendben vannak. Kerüld el azokat a pólókat, amelyeknek mély nyakkivágása van és nagyon hasonlóak a női pólókhoz. Ez a fajta póló semmiképp sem növeli a férfiasságodat, éppen ellenkezőleg. Ezzel mindenkit elriasztasz magad körül.

  

Trikó mindig és mindenhol

Nyáron, a kánikulában a trikók tökéletesek. Nincs meleged bennük, szellősek és ideálisak az otthoni viseletre. Nos, legfeljebb ott. Amikor elhagyod az otthonod és elmész a városba, viselj normál pólót.

A legtöbb embernek, nem csak nőknek, hanem a férfiak is, ez inkább magamutogatásnak tűnhet. Megmutathatod az izmaidat vagy tetoválásaidat, de ez határozottan nem jó érzést vált ki másokból.

Ha trikót szeretnél hordani, akkor csak is otthon vagy nyaralás közben viseld. Ha azonban elmész valahova, viselj pólót. Hidd el, hogy jobb benyomást keltesz.

  

 

Túl sok ékszer

A kevesebb néha több. És ezt a szabályt az élet számos területén betartják, ideértve a divatot és a divat kiegészítőket is. Az ékszerek nagyszerűek. Gyönyörűen kiegészítik a ruhát, kiemelik a személyiséget és még sok minden mást. Ha azonban nem akarod, hogy karácsonyfának tűnj, válassz ésszerű ékszereket.

Ez azt jelenti, hogy egy óra és talán egy nyaklánc alkalmas lesz egy egyszerű ruhához. Nem kell túlzásba esni a napszemüveggel, fülbevalóval, karkötővel és egyéb kiegészítőkkel.

  

Tréning nadrág az utcán

Reméljük, hogy azok az idők már rég elmúltak, de ezt a hibát mindenképpen meg kell említeni. A melegítőnadrág otthoni viseletre készültek. Akkor viseld őket, amikor otthon ülsz vagy fekszel a TV előtt, ásol a kertben vagy segítesz az apádnak. Viszont teljesen biztos, hogy a szabadidőnadrágban való, otthonodon kívüli megjelenés nem megfelelő ruházat.

Ha iskolába, üzletbe, városba vagy a barátaiddal sörözni vagy partira mentek, viseljen farmert vagy más típusú nadrágot. Felejtsd el a tréning nadrágot 

Nem megfelelő nyakkedő hossz

A hivatalos öltözködésnek vannak bizonyos szabályai, amelyeket be kell tartani. Az egyik a megfelelő hosszúságú nyakkendő. Hogyan válaszd ki, és tudd meg, hogy valóban megfelelő-e a Te számodra?

A nyakkendő hossza soha nem érheti el az övedet és semmiképp sem lóghat lejjebb. De nagyon rövidnek sem szabad lennie. A megfelelő nyakkendő hossza valahol a köldök körül, közvetlenül a nadrágszíj felett kell lennie és nem szabad sem túl vastagnak vagy vékonynak lennie .

Plusz, hogy a nyakkendő ne "repkedjen" feleslegesen, vásároljon egy nyakkendőtűt, ami rögzíti az ingéhez.

  

 

Gyűrött ruha

Ez a pont nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is vonatkozik. Vasalás után hajtsd össze a ruhádat, hogy ne gyűrődjenek a szekrényben. Alternatív megoldásként akaszd fel, ekkor nem kell aggódnod a vasalás miatt.

A gyűrött ruhát, akár egy drága darabot is, a gyűrödések az olcsó és igénytelen látszatát kelthetik. Nem beszélve arról, amit az emberek gondolhatnak rólad, amikor meglátnak téged egy gyűrött ruhában.

Összegzés

Rajtad múlik, hogy mit hordasz. Fontos azonban, hogy ismerjünk bizonyos divat szabályokat, amelyek befolyásolhatják a rólad kialakított véleményt. Kerüld el azokat a ruha kombinációkat vagy darabokat, amelyek már régóta kimentek a divatból. És ne felejtsük el, hogy a vasalás lehet túlértékeltnek tűnik, de valójában egyáltalán nem az.

Hasonló cikkek
Mit gondolj át az első tetoválás előtt

Mit gondolj át az első tetoválás előtt

4244 1 évek előtt
A tetoválások nagyon népszerűek manapság. Megkülönböztetnek Téged másoktól, vonzza a figyelmet és szebbé teszi a bőröd.
Nézd tovább
Pompadour a férfi frizura

Pompadour a férfi frizura

1167 1 évek előtt
A Pompadour frizura ma nagyon népszerű a férfi körében. Nem csoda. Hiszen nem nagyon bonyolult a kezelése, mint más...
Nézd tovább
Hogyan legyél jobb partner?

Hogyan legyél jobb partner?

848 1 évek előtt
A kapcsolatok talán a legbonyolultabb dolgok az életünkben. Gyakran sok kérdést felvetnek. Ezek között szerepel, a...
Nézd tovább
Hogyan lehet lenyűgözni egy nőt az első randin

Hogyan lehet lenyűgözni egy nőt az első randin

1111 1 évek előtt
Randizni valakivel elég bonyolult dolog. Jó benyomást kelteni vagy a másik embert elbűvölni az első találkozáskor,...
Nézd tovább
Férfi frizurák trendjei 2020-ban

Férfi frizurák trendjei 2020-ban

10558 1 évek előtt
Minden év más. Mindenki más trendet hoz. Ezek között vannak a férfiak frizurái is. Nekik köszönhetően minden férfi...
Nézd tovább
Sötét karikák vannak a szemeid alatt? Így szabadulhatsz meg tőlük!

Sötét karikák vannak a szemeid alatt? Így szabadulhatsz meg tőlük!

1360 1 évek előtt
A szem alatti sötét karikák az emberek többségét zavarják. Gyakran az alvás vagy pihenés hiányának jeleként, de...
Nézd tovább
Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés