Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

Férfi frizurák trendjei 2020-ban

Megosztva a1 évek előtt 9881
Férfi frizurák trendjei 2020-ban

Minden év más. Évről évre a trendek is változnak. Ebbe beletartoznak a férfi frizurák is. Ennek köszönhetően minden férfi megtalálhatja a stílusát és azt, ami hozzá illik. Vágysz a változásra? Meríts ihletet a férfi frizurák legújabb trendjéből 2020-ra!

A 2020 sokféle frizurát kínál. A legnagyobb előnye a nagyon széles választék. Akár a rövidebb vagy a hosszabb hajat szereted, meg fogod találni. A trendek kissé megváltoztak tavaly óta. Érdekes újdonságokat hozott ez az év, amiket érdemes mindenképpen kipróbálni.
 

Texturált Crop frizura

A legtöbb frizura Amerikából, vagy más országok kifutóiról származik. Ezért általában egy angol kifejezés a nevük. Csak úgy, mint a „Texturált Crop” nevű frizura is. Ez a frizura egy jó ideje népszerű. Nem csoda, hisz nagyon könnyű kialakítani, és nagyon stílusos.

  

  

Egyszerűen fogalmazva: a „texturált crop” egy olyan frizura, ami a fej két oldalán rövidre van vágva. A fej tetején pedig, éppen ellenkezőleg, kissé hosszabbra van hagyva a haj hossza. Ezt a frizurát a férfiak leggyakrabban a kedvenc hajformázó termékükkel alakítják ki. A legjobb, ha hajpúdert és könnyű, matt hajpasztát használsz ennek a frizurának a beállításához. De lehet csak úgy is hagyni, ahogy a haj természetes esése engedi. Ennek a stílusnak a lényege a természetesség.

A rövid és a hosszabb haj közötti vonal láthatóan lerövidíthető. Ezáltal a frizura vonzza a tekinteteket és figyelmet. Vagy választható egy egyenletes átmenet is, közepesen hosszú hajjal, az oldalt rövid és a fej tetején lévő hosszú haj között.

  

  

Ez a stílus különösen alkalmas azoknak a férfiaknak, akik engedetlen hajkoronájuk van. Ezt a típusú hajat nagyon nehéz a kívánt frizurára beállítani. De nem is kell. Természetes esésük miatt fog a legjobban kinézni. Mint azonban a fentiekben említettük, ha különlegesé szeretnéd tenni a frizurádat, használj púdert és / vagy egy könnyű, matt hajformázó terméket. Azonban vigyázz arra, hogy ne ess túlzásba ezekkel a hajformázó termékekkel, hogy a kialakított frizura ne tűnjön természetellenesnek.
 

Az “Undercut Quiff” frizura

Egy másik, és ebben az évben határozottan a legkedveltebb frizura az „Undercut Quiff”. Ezt a frizurát a hosszabb hajú férfiak részesítik előnyben. A fej tetején lévő hosszabb haj az egész frizura alapja. Az az igazság, hogy a Quiff nagyon kedvelt frizura, ami arról ismert, hogy hosszabb, mint például a Cropp. Viszont oda kell rá figyelned, ha azt akarod, hogy egész nap jól álljon a frizurád.

  

  

Az Undercut Quiff, egyfajta alkategóriája az előző frizurának (Crop). Nagyon hasonló, kivéve, hogy a haj oldala kissé hosszabbra van hagyva. A vidd fel fej tetején lévő hajkoronára a kívánt hajformázó kozmetikumokatl, majd beszárítsd be a kívánt formára.

Mielőtt a hajformázó termékekre gondolnál, gondolj  magára a frizurára is. Ez jelentősen megkönnyíti és lerövidíti a tükör előtt töltött reggeli időt. Ehhez a frizurához jó, ha a haj elég hosszú, de nem túl hosszú. A hosszú haj nem fog jól állni. Ezzel szemben a túl rövid hajnak nincs jó formája ehhez a frizurához. Tehát, a középső hosszúság a legjobb.

  

  

Azok a férfiak, akiknek már volt quiff frizurájuk, tudják, hogyan kell beállítani a hajukat. De ha neked még nem volt, akkor sem kell aggódnod. Egyszerű a frizura kialakítása. Csak mosd meg a hajadat, szárítsd meg törülközővel, és vigyél fel rá egy matt hajpasztát vagy a kedvenc hajformázó termékedet, hogy segítse a frizura térfogat növekedését. Ezután szárítsd be egy nagy méretű körkefével. Ez a faja hajkefe abban segít, hogy a szárítás során meg tudd emelni a hajat. Majd fésűvel állítsd be a kívánt frizurára, és rögzítsd hajlakkal.
 

Rövid frizura két változatban

Ez az év a rövid haj szerelmesei. A rövid haj továbbra is nagyon népszerű. Ezt a frizurákat leggyakrabban még mindig a fej felső részén rövidebb, de kissé hosszabb hajjal kombinálva viselik.

A rövid hajnak két változata van. Válaszd ki azt, amelyik jobban tetszik. A fejtetőn lévő hosszabb hajszálakat pomádéval, hajpasztával, wax-szal vagy bármilyen más hajformázó termékekkel formázhatod. De légy óvatos. Hajad nem lehet túl hosszú. Akkor tíz évvel ezelőtti, akkor divatos frizurát készítenél el. A frizurád hátsó részét ne emeld túlságosan ki, inkább hagyd, hogy egyenletesen egybeolvadjon a frizurád elejével.

  

  

A második lehetőség a „sleek” frizura. Azt lehet mondani, hogy ez egy sima frizura. Ez a frizura nem mindenki áll jól, ezért legyél óvatos, ha ezt választod. Legideálisabb olyan férfiak számára, akinek kevésbé ovális arca és nem erős, kiálló arccsontja van. De ha ez a frizura tetszik, ez kiemelheti a férfias arcvonásokat, ami hatalmas előnye.

Mindkét típusú frizura percek alatt elkészíthető. Ezt olyan hajformázó készítményekkel érheted el, mint a pomádé, a hajpúder, a hajpaszta és a hajlakk.
 

Buzz Cut Frizura

Szeretnél még rövidebb frizurát, mint a fent említettek? Akkor próbáld ki ezt, a Buzz Cut frizurát! Ezt nem kell beállítani, a haj hossza miatt, ami nagyon rövid. De ezt még elrontani sem lehet.

Régen a Buzz Cut a lázadók és a szabályoknak ellenszegülők szimbóluma volt. Az egész frizura nagyon rövid, ami sok férfi figyelmét felkelti. Manapság ez egy olyan frizura, amivel gyakran találkozunk. Olyan ismert férfiaknak is ez van, mint Tom Hardy, Channing Tatum és Michael B. Jordan. A Buzz Cut nagy előnye, hogy kiváló kiindulási pont azoknak a férfiaknak, akik egyszerűen nincsenek megáldvan jó minőségű, sűrű hajjal. De a hajukkal elégedetlen férfiak számára is alkalmas. Ennek a frizurának az a hátránya, hogy nem mindenkinek van olyan fejformája, amihez ez a frizura illik. Minden fejformán másképp néz ki. Csak akkor tudhatod meg, hogy a Buzz Cut jól áll-e vagy sem, amikor már ilyenre vágattad a hajadat. Előbb vagy utóbb a hajad úgy is visszanő. Érdemes kipróbálni, nem?

 

  

A kedvenc Bob

A bob frizura az egyik legnépszerűbb hajvágás mind a férfiak, mind a nők körében. Ez egy hosszabb frizura, ahol a haj hossza közvetlenül a vállak fölé ér. Ez egy egyszerű hajvágás, amit szinte minden fodrász ki tud alakítani.

Kicsit nehezebb, ha pontosan az arcod formájához akarod vágatni ezt a frizurát. Ezért egyenesen kell levágnia a hajadat a fodrásznak, pontosan azért, hogy az arcod kitűnjön. A rossz frizura torzíthatja és árnyékolhatja az arcot. Míg a múltban a hosszú haj a lázadók jele volt, mára már elveszítette ezt a jelentését a hosszú haj és manapság sokkal népszerűbb. A bob frizura elegáns, mindenkinek illik, a közelmúltban Brad Pitt ragyogott vele a Golden Globe és az Oscar átadón. Csak tudnia kell, hogyan kell viselni, és ezt Brad Pitt tudja.

  

  

2020-ban mind az elegancia, mind a vadság jelen lesz a férfi hajtrendben. Ha akarod, a hosszabb egyenes hajad simán cirógathatja az orrodat. Ezzel szemben, ha lázadó vagy, szárítsd be a hajad és ezzel térfogat-növekedést biztosíthatsz a frizurádnak. Vagy csak kócold össze egy hajformázó termékkel. A választás a tiéd.
 

Az “Disconnected Undercut” frizura

Már feljebb említettünk egy undercut frizurát. Általában elmondható, hogy ha a frizura nevében szerepel ez a szó, akkor a haj hosszabb a fej tetején, és a rövidebbre van vágva a fej oldalain. A „disconneccted undercut” hajvágás azonban meglehetősen jellegzetes és kontrasztos.

A frizura jellegzetes, mivel a tarkón nagyon rövid, majdnem borotvált a haj hossza. Ez ellentétben van a fej tetején levő, viszonylag hosszú hajjal. Egy ilyen frizura vonzza a figyelmet, és érdekesnek tűnik. Nagyon jól áll az szakállal rendelkező férfiak számára.

  

  

Majdnem ugyan olyan, mint az „undercut guiff”, mosd meg egy jó minőségű samponnal, majd szárítsd be egy nagy kör hajkefével. Ez megadja a hajadnak szükséges mennyiséget és térfogat-növekedést. Majd rögzítsd hajpasztával vagy hajlakkal a frizurát.
 

A frizura kiválasztása rajtad múlik

Ha nem érdekel a 2020-as frizurák egyike sem, ne vágasd olyanra a fodrásszal. Ezektől az elegáns frizuráktól eltérő, bármilyen más frizurát választhatsz, ami megfelel neked. A trendek mindig csak egy évig tartanak és folyamatosan változnak. De kell egy frizura, amiben a legjobban érzed magad. Csak ekkor tudod magad természetesen magabiztosnak érezni.


Hasonló cikkek
Sötét karikák vannak a szemeid alatt? Így szabadulhatsz meg tőlük!

Sötét karikák vannak a szemeid alatt? Így szabadulhatsz meg tőlük!

1216 1 évek előtt
A szem alatti sötét karikák az emberek többségét zavarják. Gyakran az alvás vagy pihenés hiányának jeleként, de...
Nézd tovább
Hogyan vigyázz a száraz és érzékeny bőrre?

Hogyan vigyázz a száraz és érzékeny bőrre?

1635 1 évek előtt
A bőrápolás nélkülözhetetlen mind a nők, mind a férfiak számára. A megfelelő kozmetikumok használata, valamint a...
Nézd tovább
Mi okozza a hajkorpát és hogyan lehet megszabadulni tőle?

Mi okozza a hajkorpát és hogyan lehet megszabadulni tőle?

1000 1 évek előtt
A tavasz megakadályozhatatlanul közeledik, de a szomorú statisztikák szerint a férfiaknak csaknem a fele szenved a...
Nézd tovább
Hogyan lehetsz jobb férfi 2020-ban

Hogyan lehetsz jobb férfi 2020-ban

991 1 évek előtt
Gondolhatod, hogy jobb férfinek lenni az állandó fejlődésre való koncentrálás. Nagyobb bicepsz, nagyobb bankszámla,...
Nézd tovább
Hogyan vigyázz télen is a bőrödre?

Hogyan vigyázz télen is a bőrödre?

968 1 évek előtt
A hideg időjárás, az erős, hideg szél és az alacsony páratartalom a bőr legnagyobb ellensége télen.
Nézd tovább
A tökéletes karácsonyi ajándék férfiaknak  2019-ben

A tökéletes karácsonyi ajándék férfiaknak 2019-ben

1038 1 évek előtt
Minőségi, jó ajándékot találni valakinek, főleg, ha férfiról van szó, nagyon stresszes feladat. Első ránézésre sok...
Nézd tovább
Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés