Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

French crop: a klasszikus férfi frizura

Megosztva a11 Hónap előtt 2723
French crop: a klasszikus férfi frizura

Klasszikus Versatile

A kevesebb, több. Az év bizonyított stratégiája minden helyzetben igaz, és amikor egy olyan frizura van, amely jól néz ki, és minimális kezelést igényel, a jelenleg legnépszerűbb francia crop stílusnak nincs versenytársa.

Mi is pontosan ez a különös Crop? Ez egyfajta férfi frizura, ami oldalt és hátul fel van nyírva, a fejtetőn pedig egy picit hosszabbra hagyva, ami a hosszúságától függően vagy a homlokra, vagy valamelyik oldalra van fésülve.

Ezért van az, hogy ez egy stílusos, modern férfi frizura, ami a legtöbb férfinak jól áll, és minimális gondoskodást igényel.

Klasszikus Francia crop

A klasszikus crop-ot az jellemzi, hogy oldalt és hátul fel van nyírva, a fejtetőn pedig egy picit hosszabbra hagyva, csak a hajvégek vannak lágyabbra vágva, de ugyanakkor finoman, hogy elkerülje a drámai kontrasztot a fej tetején lévő haj hosszával.

A fej tetején lévő haj különböző módon vágható. A robusztusabb, texturált frizurák érdekében kérd meg a fodrászodat, hogy az ott lévő hajat függőleges olló mozgásokkal vágja le, ami az úgynevezett "borbély" látta hatást kelti. Ennek eredményeként, nem minden hajszál lesz ugyanarra a hosszúságra levágva, ami egy érdekes, rövidebb - hosszabb struktúrát hoz létre, ahol a hajszálak jól kiegészítik egymást és jobb tartást ad a frizurának.

Ez egy jó mód arra, ha vastag hajad van, amit ritkítani és vékonyítani kell, vagy ha a természetes fürtöket szeretnéd kihangsúlyozni.

Egy rendezettebb kinézetért, valószínű, hogy a fodrászod egyenesen vágja le a hajadat, ami alapvetően azt jelenti, hogy a hajszálakat ugyanolyan hosszúra vágja mindenhol a fejed tetején.

klasicky crop

Crop hosszú hajjal

Ha sokoldalúbb, változatos és stílusos opciót akarsz kihozni a frizurádból, akkor hagyd egy kicsit hosszabbra a hajad a fejed tetején. Ez lehetővé teszi, hogy testre tudd szabni a crop-odat, a mindennapi élet változatos eseményeihez és lehetőségeihez igazodva.

Tehát egy hét alatt, úgy alakítod a frizurádat, ahogy neked tetszik, hétköznap hivatalosan félre fésülve, majd a hétvégén egy texturált, bozontos és lazább stílust választva.

A legfontosabb dolog, az egészséges haj egyensúlyának fenntartása az egyes hajszálhosszok között, különösen a fej két oldalán és a tetején.

dlhsi crop

 

Kortárs / modern crop

Például azok, akik szeretnék a lehető legtöbbet kivágni az oldalakon és nem félnek, hogy egy kicsit modernizálják az időtlen férfi klasszikus frizurát. Választhatják azt, hogy oldalt fokozatosa kiritkítják a hajat (egészen a fejbőrig). Ez drámai kontrasztot teremt a tarkó és oldalak, valamint a fej tetején lévő hosszabb haj között.

moderny crop

 

Hogyan fésüld a francia crop frizurát?

Most, hogy már megvannak a crop frizura alapjai és vágási technikái, nézzük meg, hogy mit tudunk vele otthon tenni. A legfontosabb tényező ennél a típusú frizuránál a haj textúrája. A száraz sampon az alap. Enélkül, aligha tudod elérni azt a gondosan megalkotott frizurát, amit szeretnél. 


Tehát kezd a száraz samponnal – de emlékezz, hogy mindig csak száraz hajra vidd fel. Ha akkora térfogat növekedésre van szükséged, amekkora csak lehetséges és a hajad nem engedelmeskedik, még mindig segíthetsz tengeri sós vízzel a száraz sampon előtt. Csak fújd rá a nedves hajra és szárítsd be. Továbbá a moderált térfogat növekedés mellett, tengeri sós víz spray segíteni fog megvédeni a hajat a forró levegőtől a hajszárítóból, ami tényleg fantasztikussá teszi ezt a terméket.Ha nem szenvedsz a lelapult hajtól, egyszerűen csak hagyd ki a tengeri sós víz spray-t és használd a száraz sampont.

Végül, a frizurát még el kell igazítani - attól függően, hogy milyen terméket választottál. A rövidebb, textúrált hajat, a könnyebben alakítható frizura esetében a könnyebb, lágyabb pomádé/wax ajánlott, ami finomabb összetételű, mint például Mister Pompadour Marokkói Textúrájú Hajpaszta vagy a Pacinos Matte Hajpaszta alkalmas.

 

Pacinos Matte hajpaszta 118ml Mister Pompadour Moroccan Texture Paste hajpaszta 57g Blind Barber 40 Proof Sós Tengeri Vízpermet Spray 180 ml
Pacinos Matte hajpaszta 118ml Mister Pompadour Moroccan Texture Paste hajpaszta 57g Blind Barber 40 Proof Sós Tengeri Vízpermet Spray 180ml

 

Azokhoz a haj típusokhoz, amik sűrűbbek, egy kicsit erősebb Hajagyag – Baxter Clay Pomádé vagy Hanz de Fuko ClayMation 56g, az olyan férfiaknak a legjobb megoldás, akiknek nehezebben kezelhető hajuk van.A hajpaszta és hajagyag ugyanúgy alkalmas a rövidebb haj formázására is, még a hosszabbra, valamint a bozontos crop-ra is. Ha kedd reggel van, és fontos meeting-ed van a munkahelyen, akkor inkább egy alkalmibb, üzleti frizurát szeretnél.Ebben az esetben, a tökéletes választás a Hanz de Fuko Modify Pomádé, ami stílust ad a frizurádhoz anélkül, hogy ragadna és elegendő fényt, megfelelő érzékenységgel, hogy elképzeléseidet vakon kövesse és egész nap tartsa.

 

Hanz de Fuko ClayMation 56g Hanz de Fuko Modify Pomádé 56g Baxter of California Clay Pomade Agyag Pomádé 60 ml
Hanz de Fuko ClayMation 56g Hanz de Fuko Modify Pomádé 56g Baxter of California Clay Pomade Agyag Pomádé 60ml

  

Képforrás: fashionbeans.com

Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés