Legfrissebb hozzászólások
Nincs hozzászólás
Blog keresés

Frizura teszi az embert: amikor a stílusos férfiak rossz frizurát választanak

Megosztva a1 évek előtt 24682
Frizura teszi az embert: amikor a stílusos férfiak rossz frizurát választanak

Miért válnak a rossz dolgok jó emberekké? Kezdjük az elején, a jó emberek alatt, a stílusos férfiakat értjük. Ez egy meglehetősen szubjektív meghatározás, de a stílus az, amiről a leggyakrabban írunk a blogunkban.

Az öltözködési csapdák mindenki számára általános dolog, aki legalább egyszer kilép otthonról és ez nem kerülik el a legelegánsabbakat sem. Nézzük például Robert Pattison, a volt Christian Dior reklámarcát és az Alkonyat sorozat szívtipróját. Több tucat fényképen látható, amit egyáltalán nem értünk, hogy a szürke ing nem tartozik a legjobb választás közé a dezodor hiányának eltakarásához. 

Ezután itt van Kanye. A férfi, aki jól ismert a zenéjéről, valamint az öltözködési szokásáról, amikor lecsúszott a nadrágja, ahogy kiszállt a kocsiból, a Kim Kardashian-nal lévő randin. 

Azonban a rosszul választott ruhától eltérően, a rosszul választott frizura sokkal több kárt okozhat. A színek nem megfelelő párosítása vagy a ruha rossz mérete, szinte azonnal korrigálható, amíg a hidrogén-peroxid vagy egy hírlevél (szilárdan hiszünk abban, hogy egyáltalán nem is tudod, mit jelentenek az állandó kifejezés) hónapokig tart, hogy lenőjön vagy hónapokig kapod.

Ráadásul azoknak, akik borotválják a fejüket vagy a buzz cut képviselőinek kivételével, a radikális megoldás mellett (minthogy nullás géppel letolod az elrontott frizurád) kevés a tennivaló. Mindazonáltal nézd meg ezeket a világhírű ikonokat, aki ma a showbizniszben vannak  és a #10YearChallenge-et.

 

Brad Pitt

Mindannyiunknak vannak gyenge pillanatai. Nem vagyunk rá büszkék és leggyakrabban az intenzív érzelmek, mint a stressz, a féltékenység vagy a hosszú távú partnerekkel való szakítás során találkoznak. De ez a hollywoodi divatmodell egyik kinézete, amikor Brangeline még egy kifejezés volt, azt mutatja, hogy akkor is elmehetünk, ha minden más jól megy. Hosszú, meggyötört haja, túlnőtt szakállával, ahol a kecske szakáll fogalma csak akkor alkalmas, ha egy vadon élő és lakatlan, magas hegyi környezetben élő kecskére utalunk.

A megoldás tényleg egyszerű – rövidítsd vagy borotváld le az állon lévő szőrzetet, és vágd le az elvékonyodott és kifakult hajvégeket (megfelelő hajvágás), a fej tetején kissé hosszabbra hagyva, természetes textúrával. Mint Brad tette a Harag című filmben. Megmondanád, hogy ez ugyanaz a személy, mint a bal oldalon lévő ősember? Mi sem.

  

George Clooney

Nem, az aki a bal oldalon van, az nem a fiatal Julian Assange, hanem George Clooney tökéletes érettségének jelképe. De megértjük, hogy összezavaró lehet. Sajnos Clooney számára is, akinek nem volt lehetősége, hogy valahol egy ekvádori nagykövetségen elrejtőzködjön. A szőke haj általában egy dupla élű fegyver és nem mindenki tud vele jól bánni. Az éles és kemény, géllel "ragasztott" haj azt mutatja, hogy a probléma nem csak a szín választásban van, de a kapuzárási pánik is szerepet játszhatott.

Megoldás? Egy tökéletes hajvágás az egyén természetes hajszínére. Hagy jelenjenek meg az ősz hajszálak egy klasszikus hajvágás után, mert ez sosem megy ki a divatból.

  

Jonah Hill

Jonah Hill átalakulása, hát, finoman szólva vicces. A kövér szeretőtől a stílusos férfi divat ikonjáig, észrevétlen volt, és ma rendszeresen a világ legmagasabb rangú emberei közé rangsorolják őt.

De ez nem volt mindig így. Nagyon jól emlékszünk, amikor Jonah a világ különböző csoportjainak volt a célpontja, és őszintén azt hitte, hogy az afro-frizura nem az afro-amerikai szóból származik.
Sűrű, kemény és göndör hajának vannak előnyei is, hacsak nem régi módi hajvágás megy a kerek arcvonásaihoz, de ez csak az ellenkező benyomást kelti, és kiemeli a kerek arcot.

A csak egy picit hosszabbra hagyott szakállának ellentétes hatása van, és nemcsak optikailag emeli ki az arcot, hanem eltakarja az állat és láthatatlanná teszi a tokát. Gyorsbillentyű win-win-win helyzet.

  

Justin Timberlake

Szereted az instant tésztát? Feltételezzük, hogy valószínűleg nem érdekel, hogy van-e tányér a fején vagy sem. Nem te vagy az egyetlen. A fején lévő csigatészta fürtökkel nem volt olyan szexszimbólum, mint a világ pop hercegeként, Justin Timberlake.

Justin-nak sűrű haja van, természetes tartással. A helyes vágással, mint például az oldalakon elfinomuló pompadour, az arc vonásait kiemeli, és ha valaki azt mondja nekünk, hogy Justin ilyen módon született. Teljesen felesleges, hogy vitatkozzunk azon, hogy egy rövidebb szakállnak vagy egy hosszabb tarkónak ugyanolyan hatása van, mint a női sminknek. A hatás sokkal nagyobb, és ami fantasztikus, ez így természetes(ebb).

  

Paul Pogba 

Igaz, hogy Ronaldo, a 2002-es világbajnokság gólkirálya nyeri meg a legkülönlegesebb labdarúgó-frizurák rangsorát is, de ebben az esetben nem lehet beszélni az általános stílusérzékről vagy úgy gondolni rá, mint egy divatikonra. Itt van a másik világbajnok, Paul Pogba, na ő egy teljesen más eset.

A bal oldali fotó a 2015-ös szezonból származik, amikor a Pogba a Juventus Torino legnagyobb csillagai közé tartozott. Úgy tűnt, hogy a szíriai fantasztikus teljesítményét csak a  fején lévő madárfészek tudja elhomályosítani.

Mint minden más esetben, a frizura legnagyobb problémája nem annyira az extravagáns kinézet volt, hanem az arcának vonásaival való teljes ellentmondás. Ahelyett, hogy kiegészítették volna egymást, az arc és frizura, hogy ezzel növeljék az általános szimmetriát, egymásnak tökéletesen ellen mentek.

Az utóbbi években normális volt, hogy a labdarúgó-csillagok új frizurákat próbáltak ki, amiket senki sem próbált ki még előttük, különösen nagy és sokak által nézett mérkőzéseken vagy versenyek előtt. Azonban oka van annak, hogy soha senki nem próbált még ki korábban ezeket a frizurákat, és több Pogbos fut a gyep körül, mint Neymarov, aki az egyetlen labdarúgó, akire tökéletesen igaz, hogy kivételét erősíti e szabályt.

A Pogbo-ra visszatérve, egy modern, elegáns fade frizura, kombinálva rövidre vágott raszta fonatokkal, ami jellemző a sötét bőrű férfiakra, nagyban növeli arccsontjainak és állának összhangját.

  

Shia LaBeouf 

Az eredeti Transformers filmek trilógiája és az ellentmondásos Lymph von Trier nymphomaniák sztárjáról semmit sem kell mondanunk.
Még az iskoláslányok sem viseltek ilyen fonott lófarkokat a 90-es évek katasztrofális divatja során, és ezekkel a borotvált oldalakkal, teljesen érthetetlen. Egyszerűen rossz.

A 6. számú mozgalom és a szokásos zümmögés valószínűleg soha nem tett ilyen csodát, mint itt.

  

Bradley Cooper

Kéz a kézben, hányan mondanátok a bal oldalon lévő fotóról, hogy hétszeres Oscar-jelölt, a 2011-es évnek a világ legjobb embere, és Cristiano Ronaldo-nak, vagy az orosz top modell Irina Shayk-nak az egykori barátja?

Egy jó frizura és egy jól ápolt szakáll, emberré tesz, és ez tökéletesen igaz Bradley Cooper-re is. Az ő példájából láthatjuk, hogy a magas arccsontokkal rendelkező férfiaknak kerülniük kell a fejük körüli loboncot.

A világos haj és a bőrszín esetében jobb, ha egy sötétebb hajszínt és szakáll színt választunk, hogy természetes kontrasztot hozzunk létre.

Képforrás: fashionbeans.com

Hasonló cikkek
Lookbook: Milyen frizurát készíthetsz el a Pacinos-sal?


Lookbook: Milyen frizurát készíthetsz el a Pacinos-sal?


2032 1 évek előtt
Néhány hónap már eltelt, mióta megosztottuk veletek az első lookbook-unkat a blogunkon. Az egyik legnépszerűbb cikk...
Nézd tovább
A Trónok harcának 5 legjobb szakálla

A Trónok harcának 5 legjobb szakálla

1038 1 évek előtt
A népszerű sorozat, Trónok harca utolsó évada már teljes lendületben van és a nagy felhajtás, az utolsó részek körül,...
Nézd tovább
Igazi szakállat szeretnél? 15 meglepő érdekesség, amit a szakállról biztosan nem tudtál eddig

Igazi szakállat szeretnél? 15 meglepő érdekesség, amit a szakállról biztosan nem tudtál eddig

3897 1 évek előtt
Annak ellenére, hogy rendszeresen halljuk az ilyen és hasonló típusú kijelentéseket, „a szakállak ideje lejárt,“ vagy...
Nézd tovább
Hajpúder: mire való és miért használjuk?

Hajpúder: mire való és miért használjuk?

5779 1 évek előtt
Hajpúder, néha por alakú hajviasznak is nevezik, végtelenül lágy és könnyű por, szagtalan és nagyon ritkán, esetleg...
Nézd tovább
5 egyszerű tipp, hogy hogyan tegyük dúsabbá a hajat

5 egyszerű tipp, hogy hogyan tegyük dúsabbá a hajat

11157 1 évek előtt
Nincs attól rosszabb, mint a lelapult, élettelen haj, ami vagy túl száraz, vagy zsíros. Ez olyan probléma, amivel nap...
Nézd tovább
David Beckham tökéletes frizurájának titka leleplezve!

David Beckham tökéletes frizurájának titka leleplezve!

33650 2 Év előtt
Eltöprengtél már azon, hogy David Beckham frizurája hogy a csudába lehet mindig tökéletes? Vagy azon, hogy Neked hogy...
Nézd tovább
Írj hozzászólást
Hagyj üzenetet
Hozzászólás írásához kérjük login felhasználó fiókjába.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés