Termékek listája márka szerint Blind Barber

Az ötlet, hogy egy stílusos "csak gentlemen-nek" helyet kellene létrehozni Manhattan-ben, ahol a férfiak pihenni tudnak és feltöltődni, Jeff Laub fejéből pattant ki 2009 körül. Amikor a pénzügyi válság kitört, Jeff éppen az álmát váltotta valóra - vagy végül is, amikor az egyik legnagyobb ügyvédi cégnél dolgozott a világon. De amikor egy konferencia teremben találta magát, ami bankárokkal volt tele, akik próbálták megmenteni a munkáikat, akkor döbbent rá, hogy ő valami többet akar az élettől. Sokkal többet.

Beiratkozott egy esti szépségtanfolyamra és miután a nagyapja azt mondta neki, hogy az ő kedvenc helye, mindig is a helyi barbershop volt, eldöntötte. Véletlenül, akkor zárt be a jól ismert Josh Boyd, egy nem nagyon sikeres manhattani bár. Úgy döntött, hogy kombinál két dolgot és nem csak egy új helyet nyit, ahol a férfiak hajat tudnak vágatni és megborotválják őket, de egy jó italt is tudnak mixelni nekik és csapolt sör és minőségi whiskey is kapható.

Ma, a Blind Barber az eredeti manhattani barber shop-jaihoz, még Brooklyn-ban, Chicago-ban és Los Angeles-ben is nyitott új üzleteket, ugyan úgy, mint bárokat és első osztályú éttermeket és egy sor prémium minőségű féri kozmetikumokat, amiknek a büszke nagykövete a Philadelphia Philies baseballl sztárja Bryce Harper. A mottójuk, MARADJ JÓKÉPŰ, ami azt jelenti, hogy maradj csinos, ápolt és az a gondolat, hogy a tökéletes fodrászati élményt közvetítsék a termékeik még otthon is, a fürdőszobában.

   

1-12 / 12 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés