Termékek listája márka szerint Captain Fawcett

A Captain Fawcett a férfiak kozmetikumainak világhírű márkája, az angliai Norwich-ból. Elmondás szerint, 1905-ben Peabody Fawcett RN Ret'd százados, egy rettenthetetlen és kiemelkedő edwardi kutató, eltűnt, miközben megpróbált az ubangi forrásához eljutni, a Kongó folyó mellékfolyóján.

A bátor felfedező nyomtalanul eltűnt és soha nem találtak semmilyen nyomot az expedíciójából ... egészen 1997-ig, amikor egy régi és elhagyatott házból tárgyakat és bútorokat értékesítettek, egy régi, kopott bőrönd bukkant elő, amit néhány pennyért megvásárolta az új tulajdonosa, aki hazavitte és kicserélte rajta a zárakat.

Hihetetlen, hogy a bőrönd romló, penészes tartalma között figyelemre méltó mennyiségben találtak különféle kenőcsöket, olajokat és a híres felfedező eltűnt naplóit. Az adrenalinnal kapcsolatos események és a hihetetlen kalandok között szétszóródott, de gondosan részletezett listák voltak, a házi kenőcsök egzotikus összetevőiről, amiket a kutató gondosan maga készített, hogy a szakállát mindig tökéletes ápolja és formázza.

Ezeket a recepteket hűen követik és betartják, és Fawcett eredeti bájitalaival, valamint a világhírű bajuszviaszával, amihez fokozatosan tíz új készítményt állítottak elő, végül most először elérhetőek az igényes uraknak.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés