Termékek listája márka szerint By Vilain

By Vilain egy Skandináv életmód márka a Dánia haj kozmetikumaiból. By Vilain márkát Rasmus és Emil Vilain Albrechtsen ikertestvérek alapították a dán Aarhus város szívében. A haj iránti szenvedélyük, a jó frizurák és a divat, valamint a kifinomult ízlés és a minőségérzet ötvözi a Vilain márkát a kezdetektől fogva.

Ma a By Vilain márkát a férfi hajápolási termékeket az egyik legjobb márkának tekintik, és a prémium minőségű termékeket a világ több mint 120 országában értékesítik. A márka fő célja, hogy kiváló minőségű termékeket fejlesszen ki, hangsúlyt helyezve a minőségre és a stílusra, és olyan márkát hozzon létre, ami kielégíti a férfiak egyre növekvő igényét a luxus kozmetikumok minőségére és egyediségére.

A termékcsaládot továbbra is közvetlenül Dániában gyártják, lehetővé téve a márka számára, hogy ne csak a termékek, hanem a gyártási folyamat és a szabványok legmagasabb minőségi szintjét is fenntartsa és biztosítsa. Filozófiájukat nagyon egyszerűen fogalmazták meg, a mottójukkal DOLGOZZ KEMÉNYEN, STÍLUS KEMÉNYEN.

1-16 / 16 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés