Termékek listája márka szerint Baxter of California

Baxter Finley volt a neve és a napsütéses Kaliforniából származott. Ez volt az a hely, ahol megalkotta minden idők első kozmetikai terméket kifejezetten a férfiak bőrének szükségleteire szabva. És elég mennyiséget is tudott előállítani! Bőrvédő krém volt, ami megvédi a férfiak bőrét a napfénytől.

Baxter of California-t az elvárások túllépésére hozták létre. 1965 óta prémium minőségű kozmetikai termékeket gyárt kifejezetten csak férfiaknak, amik jelenleg magukba foglalják a haj, bőr és az egész test ápolására szolgáló termékeket, valamint szakáll és borotválkozási termékeket. Ezeket kifejezetten arra tervezték, hogy kiemeljék azt, aki igazán te vagy. Baxter of California észrevette, hogy mindenkinek meg van a saját története és saját személyes stílusa. Ezért van az, hogy olyan termékeket állítanak elő, amik a lehető legtöbbet hozza ki belőled és eljuttat a következő szintre.

A Baxter of California prémium minőségű kozmetikai termékeiben soha nem fogsz csalódni, éppen ellenkezőleg, mindig meg fog lepni a tökéletes funkcionalitással és egyszerűséggel. Baxter filozófiája az, hogy ötvözze a régimódi, jól bevált ötletek, a csúcstechnika gyakorlatának optimális tapasztalataival. Minőség, ami 1965 óta folyamatosan és abszolút prioritás, tehát minden terméket gondosan és alaposan tesztel a saját Baxter Finley Barber + üzlet, Los Angeles-ben az angyalok városának szívében.

 

1-30 / 30 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés