Termékek listája márka szerint Suavecito

A Suavecito Pomádé a kezdetektől fogva elkötelezte magát amellett, hogy kulturális jelenséggé váljon. Nem elegendő számukra, hogy hagyományos bőrápolási termékeket állítanak elő olyan férfiak számára, akik „csak” dolgoznak. Ehelyett úgy döntöttek, hogy egy lépéssel tovább mennek, és belemerülnek saját autó-, motorkerékpár- és fodrászkultúrájukba, mint a mesterséges és stagnáló szépségipar újjáélesztésének módja.

Az Egyesült Államokban a Suavecito Pomádé az ország egész területén kiállításokra vagy rendezvényekre mennek hétvégéről hétvégére, amik a Vans cipőkkel, autókkal, motorkerékpárokkal, tetoválásokkal és fodrászok vagy barberek szokáskultúrájával kapcsolatos, ahogy ezt megalakulásuk óta teszik. Nem profitért teszik ezt, hanem ahogy csinálják, az azt jelenti, hogy valószínűleg nincs sok nekik hátra.

Ehelyett úgy tesznek, hogy továbbra is azon a kultúrán belül éljenek, ami inspirálta a Suavecito Pomádé létrehozását, és naponta tartsák a kapcsolatot rajongóikkal, ügyfeleikkel és követőikkel.

Suavecito nagyszerű pomádékkal rendelkezik, amik sima vízzel, könnyen kimoshatóak a hajból, de kompromisszumok nélkül megtartja a frizurát, mint a wax, valamint kiváló minőségű borotválkozási-, szakáll- és testápolási termékekkel. Mindig prémium minőségű összetevőket használ, jellegzetes friss illattal, ami több nőt "térdre kényszerít". A legfontosabb, hogy mindig mindenki számára megfizethető áron ajánlják ezt.

Ez a Suavecito Pomádá. Márka, ami teljes mértékben elkötelezett a kultúra és annak támogatói mellett. Olyan márka, ami nem foglalkozik önmagával. Nincs ego. Ez a Suavecito Pomádé.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés