Termékek listája márka szerint Reuzel

Leen és Bertus, a Reuzel alapítói, mindössze 14 évesek voltak, amikor elkezdték megtanulni a férfi hajvágás alapjait. A klasszikus barber fodrászat közvetlen szeretetével, valamint a rock n 'roll, a Vans cipők körüli kultúra és más szubkultúrák befolyásolásával, elkerülhetetlenül és egyértelműen egy pont felé tartottak - saját, Schorem Haarsnijder en Barbier nevű fodrászüzletük megnyitása felé.

A Schorem egy klasszikus barber shop, ahova csak felnőtt férfiak járhatnak, közvetlenül Rotterdam központjában, Hollandia büszke munkásosztály városában. A Schorem fodrászat olyan hagyományos férfi frizurákra specializálódott, mint a pompadour, a quiff, az undercut vagy a fade, de a "forró törülközős borotválkozást" is kérheted, azaz a klasszikus brit borotválkozást, meleg törölközővel. A fodrászat Schorem a kezdetektől fogva megpróbálta megmenteni az eltűnőfélben lévő kézműves, borbély foglalkozást.

Ma szinte biztosan azt mondhatjuk, hogy sikerrel jártak. Maga a Schorem név egy kicsit szójáték. Holland nyelven ez azt jelenti, hogy "köcsögök" vagy "disznó", "csak rossz fiúk". De múlt időben azt is jelenti, hogy: "borotváltam". Haarsnijder en Barbier könnyen lefordítható mint fodrász vagy borbély/barber.

Megnyitása óta a Schorem fodrászatot minden rocker, rapper, bringás és motoros, utcai gengszter és más tökéletes úriemberek is már meglátogatta a társadalom minden szintjéről. Több mint 50 éves fodrász tapasztalataikkal úgy döntöttek, hogy mélyen belemerülnek a pomádék történetébe, és olyan márkát hoznak létre, amit manapság sokan a világ egyik legjobb hajformázó termékének hívnak… Reuzel.

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés