Termékek listája márka szerint Recipe for men

A skandináv hegyek ellenséges, de gyönyörű környezetében született, a svéd Recipe for men kozmetikai márka, a férfiak bőrének védelme érdekében. Kifejezetten a férfi bőr igényeinek szentelt márka, amit igen gyakran elhanyagolnak és figyelmen kívül hagynak a kozmetikai termékeket előállító gyártó. Ezek olyan termékek, amik kompromisszumok nélkül összpontosítanak az eredményekre. Recipe for men márka, kifejezetten csak férfiaknak szánt, bőrápoló termékek, amiket minden gond nélkül használhatnak. Ez maximális gondosságot nyújt a férfiak bőrének, a frissesség és a lágyság végtelen érzésével.

A skandináv időjárási viszonyok minden másnál rosszabbul érinti a bőrt, főleg a hosszú téli napokon, erős széllökéses és száraz levegővel. Ez teszi Skandináviát ideálissá a kozmetikumok bőrön történő tesztelésére, ami kezdetektől a legszélsőségesebb feltételeknek van kitéve. Az eredmény, forradalmi bőrápolás, kiváló hidratáló és védő tulajdonságokkal, bárhol a világon.

Recipe for men a bőr tisztaságát, energiáját, hidratáltságát és életerejét biztosítja. A recept a legújabb tudáson és a legmagasabb minőségű alapanyagokon alapszik, amit 100% -ban a férfi bőr igényeinek választanak ki, ami sűrűbb és zsírosabb, mint a női bőr.

1-9 / 9 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés