Termékek listája márka szerint Morgan's

1873 volt, amikor Robert Martin előállította az első hajsampont, a saját házának kicsi konyhájában. A gyártást, címkézést, csomagolást és disztribúciót akkor még manuálisan végezték. Két évvel később napvilágot látott az első Morgan's hajformázó krém.

Az értékesítés lassan növekedett, azok a férfiak, akiket érdekelt a megjelenésük és a személyes stílusuk, fokozatosan tesztelték a Morgan's termékeit, és felfedezték azok erejét és funkcionalitásukat. Az első jelentős vásárlóik angol úriemberek fodrászaik voltak London nyugati részében. A márka népszerűsége tovább növekedett, és az új évszázad küszöbén a Morgan's már jól ismert márka volt, nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem a La Manche Csatorna másik oldalára is, Párizs exkluzív szalonjaiba szállították a termékeiket és más európai fővárosokba.

Az első világháború idején Robert Martin, a cég alapító meghalt, és szerető feleségére, Jane Dinah-re hagyja a céget. A véletlen egybeesésnek és a Brit hadseregnek köszönhetően Morgan's pomádék Indiába került. Ugyanabban az időben a Brit haditengerészetnek köszönhetően Morgan's pomádék eljutnak az Atlanti óceán másik partjára - szó szerint a tökéletes időben - Hollywood aranykorában, amikor a pomádéval ápolt haj a modern ember szimbólumává vált, és sok sztár használta Morgan's pomádéját a szórakoztatóipariban.

Ma a világ több mint 50 országában elérhetőek a Morgan's pomádék és a márka mostanában ünnepelte az egy billiomodik eladott pomádét. A férfiak divatjának és ápolásának folyamatosan változó tendenciái ellenére a hagyományos angol gyártó, a Morgan's továbbra is marad a már bizonyított klasszikus, ami eljutott minden férfihoz, akik a legjobban akarnak kinézni, több mint egy évszázad óta.

1-33 / 45 elem mutatása

Menü

Beállítások

A kedvencekhez adáshoz hozzon létre egy ingyenes felhasználófiókot.

Bejelentkezés